Osječko | 0,5L

Akcija!

Osječko | 0,5L

9.50kn

Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Dugačka tradicija u proizvodnji Osječkog piva seže još u 17. stoljeće. I dok trendovi dolaze i prolaze, Osječko ostaje pivo za istinske ljubitelje, bez kompromisa, po nepromijenjenoj recepturi. Upravo zbog prirodnih sastojaka i tradicionalnih metoda čuvanja, pivo je nešto kraćeg roka trajanja kako bi ponudilo izvornu kakvoću.
Okus za rafinirano nepce

Poletna i osvježavajuća okusa, Osječko je pivo koje pristaje svakoj prilici. Zbog odmjerene gorčine i alkohola, u njemu se može uživati bez zadrške – bilo na terasi omiljenog kafića ili sljubljena s domaćim jelima u vašem domu sada dostupan i u kasnim noćnim satima. Zlatna boja odsjaj je srdačne slavonske duše koja je utisnuta u svaku njegovu kap.

Pažljivo odabrani prirodni sastojci temelj su punog okusa. Prirodna voda crpljena iz vlastitih bunara, bez dodatnog tretiranja, sjedinjuje se s najboljim sladom i hmeljem. Nakon toga započinje proces vrenja uz pomoć ljekovitog pivskog kvasca, koji ga obogaćuje hranjivim tvarima i vitaminima. Zato Osječko volimo zvati – zdravom hranom!

Zašto u smeđim bocama?

Osječko se odvijeka nudi u smeđim bocama, koje najbolje čuvaju dragocjenu tekućinu od svjetla i drugih vanjskih utjecaja. Na taj način sastojci ostaju nepromijenjeni, a okus očuvan kroz dulje vrijeme. Smeđa boca je vjeran čuvar naše tradicije.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Osječko | 0,5L”

Možda će vam se također svidjeti…